شما در اینجا هستید: صفحه اصلی

اخبار دانشگاه

::.   در خصوص پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 93 در مقطع کارشناسی -- 23 شهریور 1393  ::.

::.   در خصوص واگذاری تکثیر دانشجویی از طریق مزایده  -- 20 شهریور 1393  ::.

::.   در خصوص واگذاری بوفه دانشجویی از طریق مزایده  -- 20 شهریور 1393  ::.

::.   در خصوص واگذاری غذا خوری دانشجویی از طریق مناقصه  -- 20 شهریور 1393  ::.

::.   در خصوص حداقل واحد انتخابی برای دانشجویان غیر مشمول (کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی)  -- 13 شهریور 1393  ::.

::.   دستورالعمل ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون تحصیلات تکمیلی ((کارشناسی ارشد سال 1393)) -- 13 شهریور 1393  ::.

::.   در خصوص اطلاعات ناقص دانشجویی در سیستم گلستان (قابل توجه همه دانشجویان مرکز ) -- 11 شهریور 1393  ::.

::.   قابل توجه دانشجویان مشمول(فاقد پایان خدمت) -- 02 شهریور 1393  ::.

::.   اعلام تقویم آموزشی سال تحصیلی 94-1393 دانشگاه پیام نور (تاریخ درج خبر: 30/4/93) -- 31 تیر 1393  ::.

::.   در خصوص کارگاه مجازی آداب و اسرار نماز برای دانشجویان و کارکنان دانشگاهها  -- 21 تیر 1393  ::.

::.   در خصوص "تازه های کتاب" کتابخانه دانشگاه پیام نور خوی -- 27 فروردين 1393  ::.

::.   در خصوص دریافت کارت شهریه بانک صادرات ( قابل توجه همه دانشجویان ) -- 25 فروردين 1393  ::.

::.   قابل توجه همه فارغ التحصیلان سالهای قبل دانشگاه پیام نور مرکز خوی -- 02 تیر 1392  ::.

::.   درخواست آنلاین برای امانت کتاب و جستجو در کتابخانه دانشگاه پیام نور مرکز خوی و مشاهده وضعیت آنها از طریق سامانه Lib.pnu.ac.ir در آینده نزدیک -- 14 آبان 1392  ::.
آموزش مجازی -الکترونیکی دانشگاه پیام نور مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه ، 9 آبان 1390 ، 21:31

قابل توجه دانشجويان کارشناسي ارشد(مجازی)

1- دانشجو موظف است پس از اتمام 3 سال تحصيل خود به آموزش مرکز خوي به مسئول تحصيلات تکميلي مراجعه و درخواست اضافه سنوات کند، در غير اينصورت هر گونه عواقب به عهده خود دانشجو خواهد بود.

2- دانشجو موظف است پس از انتخاب پايان نامه به مسئول تحصيلات تکميلي مراجعه و فرم  صفر واحدي به جاي واريز شهريه مي باشد گرفته و تکميل نمايد. در غير اينصورت هرگونه عواقب به عهده خود دانشجو خواهد بود.

3- دانشجو موظف است در خصوص دروس جبراني خود به مسئول تحصيلات تکميلي مراجعه و پيگيري نمايد در غير اينصورت هر گونه عواقب به عهده خود دانشجو خواهد بود.

4- دانشجويان آموزش محور موظف هستند درس سمينار 1 وسمينار 2 را بگذرانند.

5- دانشجويان کارشناسي ارشد جهت پيگيري امور دانشجويي خود موظفند شخصاً به آموزش(قسمت تحصيلات تکميلي) مراجعه نمايند.

جديد* اطلاعيه : قابل توجه كليه دانشجويان دانشگاه پيام نور (تاريخ درج خبر: 28/6/90) اطلاعيه : قابل توجه كليه دانشجويان دانشگاه پيام نور

تعداد 326 درس كارشناسي ارشد در 38 رشته گرايش و 24 درس كارشناسي براي آموزش الكترونيكي فعال شده است و علاوه بر دانشجويان الكترونيكي، دانشجويان سنتي نيز مي توانند اين دروس را انتخاب كنند.

براي مشاهده راهنماي استفاده از آموزش الكترونيكي از آدرس: http://lms.pnu.ac.ir استفاده كنيد.

جهت مشاهده كليه دروس دانشگاه پيام نور اينجا را (كليه دروس دانشگاه پيام نور) كليك كنيد.

كد استاد و درس آموزش الكترونيكي(تاريخ درج خبر:30/06/90)  لینک مطلب

آخرین بروز رسانی مطلب در شنبه ، 28 آبان 1390 ، 10:23

جهت مشاهده بهتر وب سایت از مرورگر فایرفاکس و یا Google chrome استفاده نمایید.

کروکی دانشگاه پیام نور خوی

خدمات الکترونیک