شما در اینجا هستید: صفحه اصلی

اخبار دانشگاه

::.   در خصوص ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران  -- 09 بهمن 1393  ::.

::.   انتخاب واحد نیمسال جاری از تاریخ 15/11/93 لغایت 20/11/93 تمدید گردد. -- 09 بهمن 1393  ::.

::.   دانشجویان گرامی جهت ثبت نام و شرکت در جشنواره حرکت دانشجویی به امور فرهنگی دانشگاه مراجعه نمایند . -- 09 بهمن 1393  ::.

::.   قابل توجه دانشجویان گرامی "در خصوص اخذ وام دانشجویی " -- 08 بهمن 1393  ::.

::.   به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر یک دوره مسابقه نقاشی بین دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار خواهد شد . جهت اطلاع بیشتر به امور فرهنگی دانشگاه مراجعه فرمایید. -- 04 بهمن 1393  ::.

::.   بیانیه دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی در محکومیت توهین به پیامبر اعظم (ص) -- 30 دی 1393  ::.

::.   بسیج دانشجویی دانشگاه‌ پیام نور خوی در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشان(ص) در نشریه فرانسوی شالی ابدو بیانیه‎ای صادر کرد. -- 29 دی 1393  ::.

::.   دانشجویان عزیز به سامانه ارتباط مستقیم دانشجویان با مرکز آزمایشگاههای ملی و قطبی کشور به آدرس: Labreport.pnu.ac.ir برای درج انتقادات و پیشنهادها مراجعه کنند -- 27 دی 1393  ::.

::.   انجمن علمی زبان انگلیسی و کانونهای فرهنگی و هنری دانشگاه پیام نور خوی دوره های زبان انگلیسی را برگزار می نماید . -- 21 دی 1393  ::.

::.   فراخوان شرکت در نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور ( در بخش های شفاهی، کتبی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری) -- 16 دی 1393  ::.

::.   در خصوص تغییر اعلام شده در تقویم دانشگاهی  -- 26 آذر 1393  ::.

::.   قابل توجه دانشجویان مشمول(فاقد پایان خدمت) -- 02 شهریور 1393  ::.

::.   اعلام تقویم آموزشی سال تحصیلی 94-1393 دانشگاه پیام نور (تاریخ درج خبر: 30/4/93) -- 31 تیر 1393  ::.
آموزش مجازی -الکترونیکی دانشگاه پیام نور مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه ، 9 آبان 1390 ، 21:31

قابل توجه دانشجويان کارشناسي ارشد(مجازی)

1- دانشجو موظف است پس از اتمام 3 سال تحصيل خود به آموزش مرکز خوي به مسئول تحصيلات تکميلي مراجعه و درخواست اضافه سنوات کند، در غير اينصورت هر گونه عواقب به عهده خود دانشجو خواهد بود.

2- دانشجو موظف است پس از انتخاب پايان نامه به مسئول تحصيلات تکميلي مراجعه و فرم  صفر واحدي به جاي واريز شهريه مي باشد گرفته و تکميل نمايد. در غير اينصورت هرگونه عواقب به عهده خود دانشجو خواهد بود.

3- دانشجو موظف است در خصوص دروس جبراني خود به مسئول تحصيلات تکميلي مراجعه و پيگيري نمايد در غير اينصورت هر گونه عواقب به عهده خود دانشجو خواهد بود.

4- دانشجويان آموزش محور موظف هستند درس سمينار 1 وسمينار 2 را بگذرانند.

5- دانشجويان کارشناسي ارشد جهت پيگيري امور دانشجويي خود موظفند شخصاً به آموزش(قسمت تحصيلات تکميلي) مراجعه نمايند.

جديد* اطلاعيه : قابل توجه كليه دانشجويان دانشگاه پيام نور (تاريخ درج خبر: 28/6/90) اطلاعيه : قابل توجه كليه دانشجويان دانشگاه پيام نور

تعداد 326 درس كارشناسي ارشد در 38 رشته گرايش و 24 درس كارشناسي براي آموزش الكترونيكي فعال شده است و علاوه بر دانشجويان الكترونيكي، دانشجويان سنتي نيز مي توانند اين دروس را انتخاب كنند.

براي مشاهده راهنماي استفاده از آموزش الكترونيكي از آدرس: http://lms.pnu.ac.ir استفاده كنيد.

جهت مشاهده كليه دروس دانشگاه پيام نور اينجا را (كليه دروس دانشگاه پيام نور) كليك كنيد.

كد استاد و درس آموزش الكترونيكي(تاريخ درج خبر:30/06/90)  لینک مطلب

آخرین بروز رسانی مطلب در شنبه ، 28 آبان 1390 ، 10:23

جهت مشاهده بهتر وب سایت از مرورگر فایرفاکس و یا Google chrome استفاده نمایید.

کروکی دانشگاه پیام نور خوی

خدمات الکترونیک