شما در اینجا هستید: صفحه اصلی درباره دانشگاﻩ

اخبار دانشگاه

::.   در خصوص ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران  -- 09 بهمن 1393  ::.

::.   انتخاب واحد نیمسال جاری از تاریخ 15/11/93 لغایت 20/11/93 تمدید گردد. -- 09 بهمن 1393  ::.

::.   دانشجویان گرامی جهت ثبت نام و شرکت در جشنواره حرکت دانشجویی به امور فرهنگی دانشگاه مراجعه نمایند . -- 09 بهمن 1393  ::.

::.   قابل توجه دانشجویان گرامی "در خصوص اخذ وام دانشجویی " -- 08 بهمن 1393  ::.

::.   به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر یک دوره مسابقه نقاشی بین دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار خواهد شد . جهت اطلاع بیشتر به امور فرهنگی دانشگاه مراجعه فرمایید. -- 04 بهمن 1393  ::.

::.   بیانیه دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی در محکومیت توهین به پیامبر اعظم (ص) -- 30 دی 1393  ::.

::.   بسیج دانشجویی دانشگاه‌ پیام نور خوی در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشان(ص) در نشریه فرانسوی شالی ابدو بیانیه‎ای صادر کرد. -- 29 دی 1393  ::.

::.   دانشجویان عزیز به سامانه ارتباط مستقیم دانشجویان با مرکز آزمایشگاههای ملی و قطبی کشور به آدرس: Labreport.pnu.ac.ir برای درج انتقادات و پیشنهادها مراجعه کنند -- 27 دی 1393  ::.

::.   انجمن علمی زبان انگلیسی و کانونهای فرهنگی و هنری دانشگاه پیام نور خوی دوره های زبان انگلیسی را برگزار می نماید . -- 21 دی 1393  ::.

::.   فراخوان شرکت در نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور ( در بخش های شفاهی، کتبی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری) -- 16 دی 1393  ::.

::.   در خصوص تغییر اعلام شده در تقویم دانشگاهی  -- 26 آذر 1393  ::.

::.   قابل توجه دانشجویان مشمول(فاقد پایان خدمت) -- 02 شهریور 1393  ::.

::.   اعلام تقویم آموزشی سال تحصیلی 94-1393 دانشگاه پیام نور (تاریخ درج خبر: 30/4/93) -- 31 تیر 1393  ::.
موقعیت جغرافیایی دانشگاه مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه ، 9 شهریور 1388 ، 11:17

دانشگاه پیام نور خوی از نظر موقعیت جغرافیایی در محدوده غرب شهرستان خوی واقع شده است. این دانشگاه در کنار سایر دانشگاههای شهر مانند دانشکده علوم قرآنی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده پرستاری، تربیت معلم،دانشکده فنی و حرفه ای و سایر موسسات آموزشی عالی توانسته است در جهت ارتقای سطح علوم و فنون نیاز علاقه مندان و پویندگان علم و دانش را در این خطه برآورده سازد و در این مسیر گامهای موثری را بردارد. مسئولین دلسوز و کارآمد دانشگاه پیام نور همگام با سایر موسسات آموزش عالی در پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی در زمینه تامین نیروی انسانی ماهر و متخصص و کارآمد مورد نیاز سازمانها و نهادهای جامعه موفق بوده اند.

دانشگاه پیام نورمرکز خوی با36 سال سابقه، فعالیت آموزشی خود را از سال 1356 تحت عنوان دانشگاه آزاد ایران سابق با تعداد 200 نفر دانشجو آغاز نمود. پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1359 با چندین دانشگاه و موسسه آموزش عالی دیگر ادغام گردید.

در ادامه روند آموزشی تحت عناوین مجتمع ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه علامه طباطبایی تغییر نام داده و نهایتا" در سال 1367 با نام دانشگاه پیام نور (آموزش از راه دور) دوره جدید فعالیت های آموزشی خود را با تاسیس چهار رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی در رشته های شیمی ، ریاضی ، علوم تربیتی و زبان و ادبیات فارسی آغاز کرد. با دایر شدن رشته های جدید و افزایش جمعیت دانشجویی توسعه فضا های فیزیکی و آموزشی دانشگاه از 870 متر مربع در سال 56 به بیش از 8200 متر مربع در مساحت اعیان و در عرصه نیز از 2/5 هکتار به 15 هکتار رسیده است .

در حال حاضر این مرکز در 45 رشته تحصیلی در چهار گروه علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی و فنی و مهندسی و کارشناسی ارشد فعالیت می نماید و دارای سه ساختمان اداری و آموزشی، سالن آمفی تئاتر، کارگاه کتابداری و آزمایشگاههای رشته شیمی، فیزیک، زیست شناسی، زمین شناسی، کامپیوتر، الکترونیک دیجیتال، کتابخانه و قرائت خانه خواهران و برادران می باشد .

آخرین بروز رسانی مطلب در سه شنبه ، 9 مهر 1392 ، 09:31

جهت مشاهده بهتر وب سایت از مرورگر فایرفاکس و یا Google chrome استفاده نمایید.

کروکی دانشگاه پیام نور خوی

خدمات الکترونیک